AKTUALNOŚCI WYDAWNICTWA KONTAKT SKLEP LINKI MERCHANDISE
RAGE82 Cold Fusion - "Architecture" digipack CD 2011
(RIE82/EAN 5908256880139)

Po 4 latach od płyty "Simmetria" Cold Fusion wydaje premierowy materiał. „Architecture” to połączenie najlepszych fragmentów płyty „Occupatria” i „ Simmetria”. Mocne orkiestralne aranżacje, wyraźny i pulsujący rytm. Okładkę zaprojektował Łukasz Pawlak z REQUIEMSTUDIO.PL

http://www.myspace.com/iunge

Dyskografia:
2011 Architecture CD Rage in Eden Records
2007 Simmetria CD War Office Propaganda   
2006 ORP Orzeł CD War Office Propaganda
2005 Report CD War Office Propaganda
2005 Occupatria CD Steinklang Industries
2002 Elisabeth Bukez CDr Beast Of Prey

Cena: 30,00 zł

« Wróć
Tracklista:

  1. Intro
  2. Part I Firmitas
  3. Part II Utlitatis  [MP3]
  4. Colosseum
  5. Part III Venustatis
  6. Divina Proportio
  7. Iunge
  8. Architecture
  9. City Streets
  10. Misanthropy
  11. Octagon  [MP3]
Recenzje w magazynach i prasie:

 © Rage In Eden 2003 - 2019 Created by AlterNation Music Magazine