AKTUALNOŚCI WYDAWNICTWA KONTAKT SKLEP LINKI MERCHANDISE
Cold Fusion - "Architecture" digiCD and BOXCD NEW
2011-09-06

Po 4 latach od płyty "Simmetria" Cold Fusion wydaje premierowy materiał. „Architecture” to połączenie najlepszych fragmentów płyty „Occupatria” i „ Simmetria”. Mocne orkiestralne aranżacje, wyraźny i pulsujący rytm.
Wydanie specjalne w drewnianym pudełku z dodatkową płytą CDr limit 52 sztuki.
Okładkę zaprojektował Łukasz Pawlak z REQUIEMSTUDIO.PL

http://www.myspace.com/iunge

Dyskografia:
2011 Architecture CD Rage in Eden Records
2007 Simmetria CD War Office Propaganda   
2006 ORP Orzeł CD War Office Propaganda
2005 Report CD War Office Propaganda
2005 Occupatria CD Steinklang Industries
2002 Elisabeth Bukez CDr Beast Of Prey
« Wróć
 © Rage In Eden 2003 - 2017 Created by AlterNation Music Magazine